Nieuws arrow Nieuws arrow Estafettestokje arrow Het Estafettestokje van Daan van BB
24-02-2018
Het Estafettestokje van Daan van BB PDF Afdrukken E-mail

De oplettende lezers weten dat Ron Dominicus het estafettestokje aan Richard Koopman heeft doorgegeven maar omdat hij niet aanwezig was hebben wij de nieuwe trotse vader Daan van BB gevraagd. Het Estafettestokje van Richard volgt als hij weer aanwezig is geweest.

 

13Daan van BB.JPG 

Daan van Beusekom Bastiaans, ik ben 30 jaar en ben getrouwd met Iris van Beusekom Bastiaans. Onze achternamen hebben wij beide aangenomen, in de dartwereld staan wij dan ook bekend als Daan en Iris van BB. Met trots kan ik zeggen dat wij sinds 14 juli ouders zijn van een prachtige zoon, Thijs Jan, hij was bij de geboorte 38 cm groot en woog 2554 gram, met vrouw en kind gaat het naar omstandigheden redelijk goed.

 

In mijn dagelijks werk ben ik verzekerings deskundige bij Delta Loyd

 

Ik ben met de zomercup in aanraking gekomen via ’t Bruggetje, oorspronkelijk waren wij met een team in Bussum gestart bij DBMN. Wij speelden in de startersgroep en dat vonden wij niet zo leuk. Wij zijn toen eens gaan kijken in Almere en kwamen zo in ’t Bruggetje terecht. De Zomercup was een gezellige opwarmer.

 

Ik ben een jaar eerder met darten in aanraking gekomen. In Bussum vroeg de café eigenaar of een groep vrienden en ik een dart team wilden beginnen, dat leek ons wel gezellig, dus zo gezegd zo gedaan. Een jaar later zijn wij overgestapt naar de DBA.

 

Ik speel in het Team “Getikt” 1e divisie DBA

 

Mijn beste darts herinnering heb ik vorig jaar toen wij met ons team op een gezellige wijze 2e in de 2e divisie werden en bekerkampioen. Darten blijft voor het team een gezellig avondje uit en dat moet het ook zijn!

 

Buiten darts hou ik ook van programmeren en tekenen op zijn tijd, maar mijn hart ligt bij het darten, ik zet mij dan ook graag in voor de DBA.

 Ik wil het estafettestokje doorgeven aan Alice Rozengarden, zij is een team maatje die ook haar verhalen heeft.