Nieuws arrow Stand arrow FDM arrow FDM arrow Verslag plaatsingstoernooi FDM
21-03-2018
Verslag plaatsingstoernooi FDM PDF Afdrukken E-mail
Rene de Rooij 1e, Frans 2e en John Kariodinomo hoogste Finish  

Rene de Rooij en Frans Verdiesen geplaatst voor Flevoland Darts Masters

Op het eerste plaatsingstoernooi van de open Flevoland Darts Masters hebben de Almeerders Rene de Rooij en Frans Verdiesen zich geplaatst voor de finale op 6 juni.

Rene kreeg in de kwartfinale John Kariodinomo als tegenstander, John gooit 157 wat de hoogste finish van de avond was. Op voorhand een lastige tegenstander en zeker ook een kandidaat voor de eindstrijd, maar Rene wint vrij gemakkelijk In de halve finale komt hij Nathan Blokker uit Dronten tegen, met een 4-3 winst weet Rene ook deze tegenstander uit te schakelen. In de finale is Frans Verdiesen de tegenstander, die in de halve finale de ontketende Barry van Eijk wist uit te schakelen. De finalepartij was van hoog nivo, in een best of nine gingen alle partijen met de darts mee, om beurten pakten Rene en Frans hun leg, in de 9e en laatste leg was het echter Rene die de sterkste zenuwen had en de winst naar zich toe weet te trekken.

De opkomst van 36 deelnemers viel iets tegen maar zaterdag 11 april zitten wij in Café Sport en de verwachting is dat de darters vanuit Lelystad ook een  gooi naar deelname voor de finaledag zullen doen.

Informatie is ook te vinden op http://www.zomercup.nl/
plaatsingstoernooi204-41.jpg